Proprietati vizualizate recent

close
Spatii Birouri 55 mp utili zona Terezian

Spatii Birouri 55 mp utili zona Terezian

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 200
spatii

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 1 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

200

Pret € 200

Suprafata utila55 m2

Anul de constructie2000

Etaj 1/1

ID 3270644

Facilitati

Usa securizate

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre inchiriere spatii birou 2 camere semidecomandat 55 mp utili zona Terezian. Spatiul este situat la etajul 1 al unui imobil cu un etaj, accesul se face din curte pavata cu loc de parcare. Compartimentarea este executata astfel: intrarea se face intr-un hol cu bucatarie posibilitate inchidere, din care se intra in doua camere de ca. 20 mp utili fiecare. Ca dotari avem: termopane, CT cu calorifere se imparte cu un alt birou iar consumul se face pe mp. Spatiul are ca destinatie birou, se inchiriaza pe perioada lunga, la pret se adauga. Precizati la telefon ca ati vazut anuntul cu ID: 3270644
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Constantin Iuga

Consultant Imobiliar

0771017102 constantin.iuga@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.