Proprietati vizualizate recent

close
Complex Green Residence

Complex Green Residence

Sibiu , Cartier Gusterita

Salveaza Print
€ 32900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6474 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 3 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

32900

Pret € 32900

Camere2

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila40 m2

Anul de constructie2017

Etaj 0/4

ID 2982989

Facilitati

BalconParcareBucatarieApaGazCanalizareInternet

Descriere proprietate

Descriere proiect: Proiectul de apartamente noi Green Residence îți propune un ansamblu rezidential, intim și cochet, de tip P+3E+Etaj Retras ce va avea 36 apartamente de 2 si 3 camere si 4 penthouse alocate fiecarui bloc .Ansamblul va avea un numar de 6 de blocuri. Apartamentele sunt proiectate astfel încât se permită utilizarea optimă a spațiului. Zona este foarte verde si curata. Locație: GREEN RESIDENCE este amplasat în Gusterita la doar 2,5 km de centrul Sibiului . Locația este aproape de Centrul Comercial ce va avea predare in 2018 și îți asigură un acces facil către toate punctele de interes principal din Sibiu. La 5 minute distanța de mers cu mașina ajungi în centrul orașului. Detalii tehnice Construcția respectă cele mai exigente standarde în materie de sistem constructiv, materiale și finisaje, calitatea execuției si eficienţă energetică. Blocul este dotat cu LIFT si cate un loc de parcare pentru fiecare apartament. In plus exista si PARCARE SUBTERANA contra cost. Finisaje și dotări - construcție solidă din căramidă (interior/exterior) - termoizolație exterioară pentru un confort termic ridicat - finisaje la standarde superioare (tâmplărie, feronerie, sanitare) - sistem de încălzire cu centrală termică proprie pentru fiecare apartament - geamuri termopan - faianţă și gresie în băi și bucătărie - parchet laminat
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Gusterita

Cea mai veche asezare romana din aceasta zona. Era denumita Cedonia.Mai tarziu a fost colonizata de sasi, care au trait impreuna cu populatia româna. Se presupune că pe teritoriul localității, sau în imediata ei apropiere, s-a aflat Castrul roman Cedonia. Anul primei atestări scrise: 1309 când într-un document era menționat Johannes plebanus de villa Vmberti, denumirea care mai apare în documente ulterioare și ca Villa Humperti sau Villa Umberti. 1742 Localitatea a fost așezare săsească, încorporată municipiului Sibiu în anii 1940.