Proprietati vizualizate recent

close
Teren intravilan Turnisor 4400mp

Teren intravilan Turnisor 4400mp

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 96800 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6474 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

teren

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 1 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

96800

Pret € 96800

Suprafata teren4400 m2

ID 3229596

Facilitati

Descriere proprietate

Vand teren intravilan Sibiu din 2005, in Turnisor, in spatele strazii Stavilarului (strada modernizata-schimbare toate retelele si asfaltare) cu deschidere la 2 drumuri. Se poate achizitiona si 4400 mp cu pret negociabil. De pe teren se deschide o panorama deosebita. Utilitatile sunt aproape (aprox. 100m), dar este potrivit si pentru case independente energetic. Destinatia: P+1+M/S+P+1+R/S+D+P+M/S+D+P+R POT: max. 35%, CUT max. 0.7 Utilitati in zona (casele de pe str. Stavilarului fiind toate recordate la utilitati). Utilitatile in cazul achizitiei intregului teren (gaz, curent) se pot trage pe teren de subsemnatul pentru un cost de aprox. 7 euro/mp (adica 30-32.000 euro). In zona mai exista case construite! Detin si certificat de urbanism si acte la zi. PUZ-ul este demarat deci stadiul e in curs, detalii la telefon. Deschidere 25.39 ml la un drum si 15ml la alt drum. Se poate si parcela 1000mp, iar pretul pentru o parcela de 1000mp este 25 de euro/mp. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 3229596.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Consultant Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.