Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 2 camere decomandat zona Mihai Viteazul

Apartament 2 camere decomandat zona Mihai Viteazul

Sibiu , Cartier Mihai Viteazul

Salveaza Print
€ 75000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6474 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 15 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

75000

Pret € 75000

Camere2

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila57 m2

Anul de constructie2018

Etaj 5/6

ID 3225173

Facilitati

BalconParcareBucatarieLiftInterfonApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 2 camere decomandat situat la etajul 5 al unui imobil constructie noua . Acesta este situat in cel mai nou bloc ce va fi edificat pe bulevardul Mihai Viteazul si va avea un loc de parcare inclus in pret. Blocul va fi dotat cu lift si se vor folosi numai materiale de calitate la construirea acestuia . Apartamentul are o suprafata de 57 mp utili plus o terasa mare de 11,5 mp . Accesul in apartament se face intr-un hol lung de 7,7 mp din care se poate accesa fiecare incapere a apartamentului . Prima camera pe stanga este livingul mare de 19,7 mp foarte spatios si luminos . Langa living este bucataria de 8,9 mp spatioasa iar livingul cat si bucataria au acces catre terasa mare a apartamentului. Langa bucataria este situat dormitorul de 14 mp ce este foarte spatios si luminos . In capatul holului langa dormitor este o debara de 1,6 mp iar langa acesta este baia spatioasa de 4,4 mp . Apartamentul se preda la stadiul de gri cu usa de intrare sape turnate centrala calorifere . In zona sunt magazine , statii de autobuz , farmacii. Preturile incep de la 75000 pentru plata in avans, pretul creste cu 2000 Euro daca se achita 30 % la antecontract, 30% la momentul finalizarii constructiei la rosu si 40% la momentul semnarii contractului final iar pentru avansul de minim 5-10 % la antecontract, si restul la contractul final pretul va fi 79.000 Euro. Zona este printre cele mai cautate din Sibiu. Blocul va fi de tip P+6 etaje. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3225173.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Consultant Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului