Proprietati vizualizate recent

close
Casa single la cheie  zona Cartierul Arhitectilor

Casa single la cheie zona Cartierul Arhitectilor

Sibiu , Cartier Calea Cisnadiei

Salveaza Print
€ 99000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6346 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 7 dormitoare 3 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

99000

Pret € 99000

Camere7

Bai3

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila240 m2

Suprafata teren250 m2

Anul de constructie2016

Etaj 0/1

ID 3015682

Facilitati

BalconBucatarieGradinaApaGazCanalizareTelefonInternet

Descriere proprietate

Smart imobiliare ofera spre vanzare casa single situata pe Calea Cisnadiei constructie noua de tip : P+E+Pod. Aceasta are o suprafata util de 240 mp pe langa care se adauga si o curte de 250mp + garaj . Casa este compartimentata si gandita sa poata locui si doua familii fiecare separat. Casa este compartimentata astfel : Parterul imobilului este format din: garaj -23 mp, birou - 10 mp, living - 30 mp, dormitor - 13 mp, bucatarie - 12 mp, baie - 10 mp, hol mare, camera tehnica cu centrala pe lemne, camara, casa scarii. Etajul este format din : are 3 dormitoare de 18 - 20 mp, dresing, hol mare - 20 mp, baie - 6 mp cu acces din doua dormitoare, baie - 12 mp. Imobilul se vinde la stadiul de finisat interior, parchet, gresie, faianta, calorifere, lavabila, usi interioare din lemn, usi si ferestre geam termopan iar exteriorul izolat cu polistiren de 10 cm si pregatit pentru vopsire. Casa detine curte proprie in suprafata de 250 mp cu intrare separata pentru masina in garaj - cu acces direct in living, intrare pietonala separata. Curtea la intrarea pietonala si intrarea in garaj este betonata restul fiind zona verde plus o terasa din beton imbracata in lemn cu o suprafata generoasa - 35 mp. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3015682.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Constantin Iuga

Consultant Imobiliar

0771017102 constantin.iuga@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Calea Cisnadiei