Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere in zona Valea Aurie

Apartament 3 camere in zona Valea Aurie

Sibiu , Cartier Valea Aurie

Salveaza Print
€ 52500 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6346 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 5 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

52500

Pret € 52500

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila62 m2

Anul de constructie1980

Etaj 4/4

ID 3208911

Facilitati

InterfonApaGaz

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament foarte spatios cu 3 camere decomandat situat la etajul 4 intr-un bloc cu 4 etaje in zona Valea Aurie compus din: 3 camere, bucatarie, 2 balcoane 1 fiind inchis, hol si baie cu geam. Acoperisul imobilului a fost recent renovat complet si nu prezinta nici un fel de probleme. Apartamentul se vinde mobilat si utilat CT proprie, termopane partial, gresie, faianta, usa de la intrare schimbata, parchet lemn masiv. Pe acelasi palier se mai gaseste inca un apartament si o uscatorie/depozit fiind utilizat doar de catre cele doua apartamente. Apartamentul se poate achizitiona integral sau prin Prima Casa cu o rata lunara de 300€ pe 23 de ani acest aspect fiind negociabil cu proprietarul. Acesta este situat intr-o zona foarte linistita si insorita a cartierului avand in imediata apropriere statie de autobuz magazine, scoli. Va rugam precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 3208911
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Cristina Vilcan

0771481251 cristina.vilcan@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Valea Aurie

Valea Aurie e o zona tanara, construita in urma cu aproximativ 30 de ani. Departe de poluarile zonelor industriale, de aglomeratiile din centru, e o zona inconjurata de padure si de cateva lacuri care se continua pana la Gradina Zoologica a orasului. Cartierul Valea Aurie cuprinde 11 strazi, in limitele stradale Calea Poplacii, Padurea Dumbrava, paraul Trinkbach, strada Theodor Mihaly, si se intinde pe o suprafata de aproximativ 23.85 de hectare. In cartier sunt aprox 64 de blocuri dintre care 5 blocuri turn cu 8 etaje ,exista o cresa si doua scoli generale: scoala numarul 25, care include si o gradinita, si scoala generala numarul 7, dar si biserica ortodoxa "Pogorarea Duhului Sfant" .