Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 6 camere zona Turnisor

Apartament 6 camere zona Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 420
apartament 6 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

420

Pret € 420

Camere6

Bai2

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila118 m2

Anul de constructie2008

Etaj 2/2

ID 2893721

Facilitati

ApaGazInternet

Descriere proprietate

Agentia imobiliara Smart ofera spre inchiriere apartament situat in zona Turnisorului compus din : living+ bucatarie, 5 dormitoare , 2 bai, 2 balcoane . Apartamentul are o suprafata de 118 mp si este situat la etajul 2 al unui bloc constructie noua . Acesta beneficiaza si de un loc de parcare in curtea interioara, poarta este automatizata , blocul detine interfon cu video . Apartamentul este renovat si partial utilat . Acesta se afla in apropiere de magazine, statii de autobuz. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 2893721.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.