Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere cu curte zona Otelarilor

Apartament 3 camere cu curte zona Otelarilor

Sibiu , Cartier Lazaret

Salveaza Print
€ 75000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6490 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

75000

Pret € 75000

Camere3

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila75 m2

Suprafata teren50 m2

Anul de constructie2018

Etaj 0/1

ID 3394195

Facilitati

BucatarieGradinaApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart imobiliare ofera spre vanzare apartament la casa situat in zona Otelarilor . Acesta este situat la parterul casei ce are doar un etaj . Apartamentul are o curte de 50 mp privata si 2 locuri de parcare in curtea comuna de 300 mp . Curtea este amenajata cu pavele si gazon , poarta de acces este automatica cu telecomanda si au doar locatari acces . Constructia este noua si izolatia este de 10 cm , curtea este iluminata iar exteriorul constructiei este la cheie . Apartamentul are 3 camere dispuse astfel : accesul se face in living care este open space cu bucataria si au o suprafata de 31,5 mp din care se afla un hol mare unde regasim 2 dormitoare spatioase de 15,7 si 12,5 mp o baie de 6 mp dotata cu geam de aerisire . Apartamentul are o terasa de 5,25 mp si o curte privata de 50 mp . Locurile de parcare sunt in curtea interioara si sunt private . Suprafata utila a apartamentului este de 75 mp . Acesta este situat intr-o zona in care sunt constructi in ambele parti ale casei. Strada beneficiaza de mijloc de transport si este asfaltata. In jur se gasesc scoli si magazine . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3394195
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului