Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 2 camere zona Terezian

Apartament 2 camere zona Terezian

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 53000
apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 2 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

53000

Pret € 53000

Camere2

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila50 m2

Anul de constructie2010

Etaj 2/5

ID 2428526

Facilitati

BucatarieApaGazTelefonInternet

Descriere proprietate

Agentia Imobiliara Smart ofera spre inchiriere apartament 2 camere zona Terezian mobilat si utilat modern , acesta fiind compus din : living, bucatarie , dormitoar , baie, balcon , loc de parcare. Apartamentul este situat intr-un imobil nou si are o suprafata de 50 mp si este situat la etajul 2. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 2428526
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Cristina Vilcan

0771481251 cristina.vilcan@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.