Proprietati vizualizate recent

close
Teren zona Calea Gusteritei

Teren zona Calea Gusteritei

Sibiu , Cartier Gusterita

Salveaza Print
€ 36000
teren

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

36000

Pret € 36000

Suprafata utila1140 m2

Suprafata teren1140 m2

Etaj 0

ID 3216976

Facilitati

ApaGazCanalizare

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare teren situat in zona Calea Gusteritei mai exact pe Str. Anul 1907. Strada este asfaltata anul acesta iar terenul este pozitionat la 100 m de asfalt . In jur mai exista constructi . Utilitatile sunt in fata terenului , numai ca acesta nu este bransat la utilitati. Suprafata totala a terenului este de 1140 mp si are o deschidere la drum de 21 ml si o adancime de aproximativ 55 ml. Terenul are ca si regim de inaltime P+3 si este lipsit de orice fel de sarcini. Acesta este pretabil pentru constructie unifamiliara , duplex si chiar un imobil de inaltime P+3 . Acesta beneficiaza de un pot de 35% si un CUT de 0,9. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3216976.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Gusterita

Cea mai veche asezare romana din aceasta zona. Era denumita Cedonia.Mai tarziu a fost colonizata de sasi, care au trait impreuna cu populatia româna. Se presupune că pe teritoriul localității, sau în imediata ei apropiere, s-a aflat Castrul roman Cedonia. Anul primei atestări scrise: 1309 când într-un document era menționat Johannes plebanus de villa Vmberti, denumirea care mai apare în documente ulterioare și ca Villa Humperti sau Villa Umberti. 1742 Localitatea a fost așezare săsească, încorporată municipiului Sibiu în anii 1940.