Proprietati vizualizate recent

close
Casa single 300mp zona Terezian

Casa single 300mp zona Terezian

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 165000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6552 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 6 dormitoare 3 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 1 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

165000

Pret € 165000

Camere6

Bai3

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila220 m2

Suprafata teren300 m2

Anul de constructie2010

Etaj 0/1

ID 2621761

Facilitati

BalconBucatarieGradinagresie

Descriere proprietate

Agentia Imobiliara Smart vine cu o propunere de vanzare a unei case situate in Terezian, singura in curte, compusa din 3 apartamente fiecare cu intrare separata, ideala pentru investitie. Imobilul este compus astfel : Apartamentul 1 ( parter ) : - Aici avem 2 camere decomandate, bucatarie, baie si camara. Apartamentul este dotat cu mobila si aparatura casnica. Totul este pe o suprafata de 80mp utili. Apartamentul 2 ( etaj ) : - Apartamentul de la etaj este compus din 2 dormitoare dintre care unul cu balcon, living, baie, bucatarie, terasa cu vedere spre curte. ( Suprafata de 100mp utili ) Apartamentul 3 ( mansarda ) : - La mansarda avem un openspace bucatarie si camera, baie, terasa cu vedere in curte. ( 40mp utili ). Casa se vinde mobilata si utilata, este noua, dotata cu gresie, faianta, parchet ,termopane, CT. Suprafata parcelei este de 300mp, curtea avand garaj, filigorie, spatiu barbeque, acces auto pavat, gazon, terasa. Zona este una de case, in apropiere gasind magazine, scoli, statii de autobuz/taxi. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 2621761.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Consultant Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.