Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 2 camere decomadat Pivnita + Curte

Apartament 2 camere decomadat Pivnita + Curte

Sibiu , Cartier Valea Aurie

Salveaza Print
€ 47400
apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

47400

Pret € 47400

Camere2

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila55 m2

Suprafata teren22 m2

Anul de constructie2017

Etaj 0/3

ID 3205840

Facilitati

BucatarieGradinaLiftInterfonApaGazCanalizare

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera apartament 2 camere de vanzare situat in cartierul Valea Aurie la parterul unui bloc constructie noua . Apartamentul se preda la stadiul de cheie cu obiecte sanitare in baie , centrala termica , gresie, faianta, parchet, termopane, usi interioare . Apartamentul este deja la stadiul de cheie iar se poate preda in luna decembrie a acestui an . Acesta are o suprafata utila de 55 mp si este compartimentat astfel : un hol lung la intrare cu dressing din care se face accesul catre baia de 6,78 mp complet utilata , dormitorul de 11,6 este alaturat bai , iar in capatul holului regasim o bucatarie inchisa de aproximativ 8 mp si unliving spatios de 20 mp . Din living se poate face accesul catre curte care are o suprafata utila de 22 mp si poate reprezenta locul ideal pentru relaxare. Apartamentul are in dotare un loc de parcare privat si o pivnita situata la subsolul blocului. Zona este foarte curata, linistita si ofera o priveliste deosebita asupra orasului . La pretul afisat se adauga TVA 5%. Este situat in apropiere de magazine , statii de autobuz . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3205840.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Constantin Iuga

Consultant Imobiliar

0771017102 constantin.iuga@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Valea Aurie

Valea Aurie e o zona tanara, construita in urma cu aproximativ 30 de ani. Departe de poluarile zonelor industriale, de aglomeratiile din centru, e o zona inconjurata de padure si de cateva lacuri care se continua pana la Gradina Zoologica a orasului. Cartierul Valea Aurie cuprinde 11 strazi, in limitele stradale Calea Poplacii, Padurea Dumbrava, paraul Trinkbach, strada Theodor Mihaly, si se intinde pe o suprafata de aproximativ 23.85 de hectare. In cartier sunt aprox 64 de blocuri dintre care 5 blocuri turn cu 8 etaje ,exista o cresa si doua scoli generale: scoala numarul 25, care include si o gradinita, si scoala generala numarul 7, dar si biserica ortodoxa "Pogorarea Duhului Sfant" .