Proprietati vizualizate recent

close
Casa lux 5 camere zona Terezian

Casa lux 5 camere zona Terezian

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 195000
casa 5 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

195000

Pret € 195000

Camere5

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila171 m2

Suprafata teren502 m2

ID 2895684

Facilitati

GradinaInternet

Descriere proprietate

Agentia Smart propune la vanzare casa cu 5 camere in zona Terezian. Casa este compartimentata astfel: la parter avem un living, bucatarie, baie, o camere la strada care poate fi folosita ca spatiu comercial, hol, la etaj sunt 3 dormitoare decomandate si o baie. Pivnita are o suprafata de 18 mp. Casa are o curte spatioasa si frumos amenajata, se pot parca 6 masini, in spatele curtii sunt 2 magazii pentru depozitare. Casa dispune de finisaje de calitate. Ca dotari: gresie, faianta, parchet, centrala termica, termopane. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 2895684.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Cristina Vilcan

0771481251 cristina.vilcan@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.