Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere cu curte si pivnita

Apartament 3 camere cu curte si pivnita

Sibiu , Cartier Valea Aurie

Salveaza Print
€ 50900
apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 3 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

50900

Pret € 50900

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila60 m2

Anul de constructie2017

Etaj 0/3

ID 3206953

Facilitati

ParcareBucatarieGradinaApaGaz

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere situat in zona Cartierului Valea Aurie , ce ofera o priveliste deosebita asupra orasului . Blocul este constructie noua si este dotat cu lift . Apartamentul are in dotare o pivnita spatioasa si un loc de parcare . Acesta se preda la stadiul de la cheie iar el este situat la parterul blocului cu o curte de 50 mp . Apartamentul ofera o priveliste deosebita iar atentia la finisaje a fost una sporita . Apartamentul are o suprafata de 60 mp la care se adauga curtea de 50 mp . Acesta este compartimenatat astfel : accesul se face intr-un hol unde avem un mic dressing , din hol se intra in baie care este complet mobilata si utilata , tot din hol se face accesul catre living si bucatarie care sunt open space si au ca suprafata 13,4 mp livingul si 6 mp bucataria . In capatul holului regasim cele doua dormitoare de 11,3 si 15,6 mp cu acces catre curte . Apartamentul are in dotare o pivnita spatioasa si un loc de parcare . In zona se afla magazine , statii de autobuz , scoli, farmacii, mijloace de transport .La pretul afisat se aplica TVA 5%. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3206953.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Constantin Iuga

Consultant Imobiliar

0771017102 constantin.iuga@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Valea Aurie

Valea Aurie e o zona tanara, construita in urma cu aproximativ 30 de ani. Departe de poluarile zonelor industriale, de aglomeratiile din centru, e o zona inconjurata de padure si de cateva lacuri care se continua pana la Gradina Zoologica a orasului. Cartierul Valea Aurie cuprinde 11 strazi, in limitele stradale Calea Poplacii, Padurea Dumbrava, paraul Trinkbach, strada Theodor Mihaly, si se intinde pe o suprafata de aproximativ 23.85 de hectare. In cartier sunt aprox 64 de blocuri dintre care 5 blocuri turn cu 8 etaje ,exista o cresa si doua scoli generale: scoala numarul 25, care include si o gradinita, si scoala generala numarul 7, dar si biserica ortodoxa "Pogorarea Duhului Sfant" .