Proprietati vizualizate recent

close
Penthouse de lux zona Brana Selimbar

Penthouse de lux zona Brana Selimbar

Selimbar , Cartier Periferie

Salveaza Print
€ 120000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6490 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

120000

Pret € 120000

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila100 m2

Anul de constructie2018

Etaj 3/3

ID 3391092

Facilitati

BalconParcareInterfonApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare penthouse spatios, luminos situat in zona Brana din Selimbar . Strada este una din cele mai cautate fiind pavata si luminata . Penthouse-ul este situat intr-un imobil constructie noua . Aceasta este de tip P+2+ER. Penthouse-ul se va preda la stadiul de cheie si beneficiaza de : Tâmplarie PVC – QFORT; geam termopan cu 7 camere si 3 foi de sticla ; - usa intrare Pal cu insertie metalica, Porta Doors - usi interioare pal perforat, Porta Doors (nuante la alegere) - parchet Egger, clasa de trafic 32 (nuante la alegere) - zidarie interioara din caramida tip Porotherm (25cm) - zidarie exterioara din caramida tip Porotherm (30cm) - glafuri exterioare+interioare : piatra naturala - pereti tencuiti, gletuiti + 2 maini lavabila Knauf - casa scarii placata cu piatra naturala - prize_intrerupatoare : Schneider - faianta + gresie in bucatarie si baie : la alegere - obiecte sanitare (vas wc, vas bideu, lavoar, cada/dus, baterii) - instalatiile sanitare sunt realizate din teava ,PPR (ptr tapa rece) si Henko (ptr apa calda), folosindu-se principiul sertizarii - calorifere Gobe - 2 locuri de parcare - accesului controlat prin montarea unui interfon - parcare pavata cu dale de beton inclusiv calea de acces intrare pricipala. Acesta are o suprafata utila de 100 mp iar o terasa foarte spatioasa de 224 mp . Imobilul fiind singurul pe etaj beneficiaza de intimitate , lumina si o priveliste deosebita. Acesta are 3 dormitoare spatioase din care 2 sunt de 12 mp si unul de aproximativ 15 mp . Livingul este open space cu bucataria si au o suprafata utila de 24 mp . Cele 2 bai au 4,7 si 5,5 mp .Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3391092.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului