Proprietati vizualizate recent

close
Casa zona Terezian

Casa zona Terezian

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 129000
casa 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 2 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

129000

Pret € 129000

Camere3

Bai2

Suprafata utila120 m2

Suprafata teren680 m2

Anul de constructie1980

Etaj 0/0

ID 2307618

Facilitati

Descriere proprietate

Agentia Imobiliara Smart propune la vanzare casa in terezian, cu 3 camere, 2 intrari, 2 demisoluri, 2 bai, bucatarie, 2 holuri, garaj, magazie, teren 680 mp. Casa dispune de incalzire pe centrala, gresie, faianta, parchet, termopane etc. Locuinta are si o fantana cu apa potabila. Zona este una linistita, zona de case in apropiere de magazine si puncte de interes in cartierul Terezian. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 2307618.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Consultant Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.