Proprietati vizualizate recent

close
Casa single 4 camere zona Calea Cisnadiei

Casa single 4 camere zona Calea Cisnadiei

Sibiu , Cartier Calea Cisnadiei

Salveaza Print
€ 69500 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6315 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 11 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

69500

Pret € 69500

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila110 m2

Suprafata teren200 m2

Anul de constructie2017

Etaj 0/1

ID 2994378

Facilitati

GradinaApaGazCanalizareInternetIzolatie termica

Descriere proprietate

Smart imobiliare va propune la vanzare: CASA UNIFAMILIARA (singur in curte), structurata pe 3 nivele: parter, etaj si pod locuibil, avand o suprafata de 156 mp construiti, 110 mp utili + balcon 4,6 mp + pod 30 mp utili locuibili. LOCATIE: Calea Cisnadiei situata la iesirea din Sibiu inspre Cisnadie, la o distanta de aproximativ 1500m de intersectia dintre str. Siretului si Calea Cisnadiei. COMPARTIMENTARE: Parter: bucatarie, baie, debara/camara, loc pentru servirea mesei, living; Etaj: 3 dormitoare, 1 baie, 1 balcon. Datorita faptului ca dormitorul matrimonial are o suprafata de 18 mp, in acesta se mai poate amenaja la cerere o baie sau un dressing; Pod: o suprafata de 30 mp utili necompartimentata care dispune de toate utilitatile pe pozitii (curent, incalzire, instalatie pt baie), astfel mai puteti avea o camera spatioasa insotita de o baie. Numim acest pod ca fiind locuibil deoarece peste etaj avem placa din beton armat nu din lemn , 3 geamuri, si inaltimea podului este de 2,70 m. Fiind pasionati de calitate, am ales sa folosim materiale din gama premium, printre care amintim: -caramida Porotherm , betoane General Beton; -polistiren extrudat de 5 cm Austrotherm inainte de turnarea placii pentru cota 0 (pentru o izolatie corecta a parterului); -termosistem Austrotherm de 10 cm, EPS 80, decorativa KNAUF la fatade; -geamuri termopan Rehau gama premium cu 3 foi de sticla 4 seasons, culoarea gri antracit; -tencuieli LA FARGE; -centrala in condensatie BOSCH , 5 ani garantie; -sistem acoperis tigla ceramica BRAMAC , garantie 30 de ani. TERMEN PREDARE: martie 2017 PRET: 69.500 euro cu teren de 200 mp sau 72.000 de euro cu teren de 245 mp. Aceste preturi sunt pentru plata cash cu 2000 euro avans si diferenta la intabulare. Pentru variantele de achizitionare prin credit imobiliar pretul creste cu 5.000 euro. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID: 2994378.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Constantin Iuga

Consultant Imobiliar

0771017102 constantin.iuga@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Calea Cisnadiei