Proprietati vizualizate recent

close
Ansamblul Kastani

Ansamblul Kastani

Sibiu , Cartier Calea Surii Mici

Salveaza Print
€ 39900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6656 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

39900

Pret € 39900

Tip compartimentaresemidecomandat

Anul de constructie2018

Etaj 0/3

ID 3269565

Facilitati

ApaGazUsa securizate

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre vanzare apartamente 3 camere cu suprafete de la 52.42 mp utili, zona calea Surii mici si preturi incepand de la 39.900 euro. Apartamantele se afla intr-un imobil P+3, se predau la stadiu de semifinisat, si au un loc de parcare inclus in pret. Ansamblul este pozitionat la doar 5 min de Centrul Istoric al orasului langa baza sportiva de tenis Pamira. Desfasurat pe o suprafata de teren de peste 5.000 mp, doar 1.500 mp din suprafata terenului sunt destinati cladirilor, restul de 3.500mp sunt ocupati de spatiile verzi, arterele circulabile, spatiile de joaca si parcarile exterioare. Ansamblul beneficiaza de 66 de apartamente noi cu 3 camere decomandate , spatioase si confortabile , spatii verzi si de relaxare, amenajate modern si cu vegetatie decorativa, locuri de parcare, loc de joaca pentru copi. Am pus accent pe design arhitectural si calitatea lucrarilor pentru ca ne dorim clienti multumiti. Avem spre vanzare mai multe tipuri de apartamente: -apartamente 3 camere 52,42 mp utili 1 balcon -apartamente 3 camere 52,42 mp utili, parter, 40 mp gradina -apartamente 3 camere 56,55 mp utili, parter, 40 mp gradina -apartamente 3 camere 52,42 mp utili 2 balcoane -apartamente 3 camere 56,55 mp utili 2 balcoane -apartamente 3 camere 52,42 mp utili terasa 20 mp utili Pentru blocul (tronson) nr 1 sau inceput lucrarile de executie in luna Octombrie 2017 si are termen de finalizare 30 August 2018. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID: 3269565
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Constantin Iuga

Consultant Imobiliar

0771017102 constantin.iuga@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului