Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere decomandate Alba Iulia – Turnisor

Apartament 3 camere decomandate Alba Iulia – Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 53900
apartament 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 6 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

53900

Pret € 53900

Camere3

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila65 m2

Anul de constructie1980

Etaj 4/5

ID 3201467

Facilitati

Descriere proprietate

Smart Imobiliare vinde un apartament cu 3 camere decomandate in Turnisor zona Alba Iulia, compus din living, 2 dormitoare, bucatarie spatioasa cu loc de servit masa si camara, 2 bai ( cea mare cu geam de aerisire ), 2 balcoane ( la living si la dormitorul mare ), hol, pivnita la subsolul blocului. Apartamentul este situat la etajul 4/5, bloc izolat, 2 apartamente pe nivel, locuri de parcare suficiente in imprejurimea blocului. Ca si dotari imobilul dispune de gresie, faianta, parchet, termopane, CT proprie, calorifere, usi interior, pereti dati cu vopsea lavabila. Zona este una foarte buna, avand in apropierea ei statii de autobuz, taxi, magazine alimentare, banci etc. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 3201467.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Consultant Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.