Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere lux zona Gusterita

Apartament 3 camere lux zona Gusterita

Sibiu , Cartier Gusterita

Salveaza Print
€ 66900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6606 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 7 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

66900

Pret € 66900

Camere3

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila90 m2

Anul de constructie2010

Etaj 3/2

ID 3215837

Facilitati

BalconParcareBucatarieApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament deosebit situat in zona de blocuri noi din Gusterita , la doar 3 km de centrul Sibiului . Blocul este constructie noua si face parte dintr-un ansamblu de 13 blocuri. Acesta are un loc de parcare inclus in pret iar blocul este dotat cu interfon . Apartamentul este structurat pe 2 etaje cu scara interioara si beneficiaza de finisaje de lux . Accesul in apartament se face intr-un hol unde se regaseste cuierul , in fata din hol este situata bucatarie , complet mobilata si utilata cu aparatura de calitate si mobila facuta pe comanda . Din bucatarie se poate iesi pe balcon , acesta fiind unul din cele 3 balcoane existente plus o terasa la etaj . Langa bucatarie este un hol lung in care regasim in capatul lui o baie spatioasa mobilata si utilata care este dotata, cu cada cat si cu cabina de dus , iar din baie se poate iesi in cel de-al doilea balcon . Pana in baie pe partea din dreapta este o camara mare dotata cu geam de aerisire care serveste ca un spatiu mare de depozitare . Dormitorul este in partea din stanga si este foarte spatios si mobilat iar de asemenea si acesta are un balcon . Accesul la etaj se face prin intermediul unei scari interioare unde avem un living mare mobilat si utilat , o baie cu cabina de dus si geam de aerisire , si un dormitor spatios . In dreptul livingului se regaseste o terasa mare ce ofera o vedere asupra orasului . Apartamentul este foarte luminos ocupand ambele parti ale etajului astfel beneficiaza de soare de dimineata pana seara . Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet si ca si dotari acesta detine : incalzire in pardosea pe toata suprafata apartamentului cu repartitoare pentru fiecare camera , jaluzele electrice la fiecare geam ,aer conditionat. Toata mobila a fost facuta pe comanda iar apartamentul este unul deosebit . La parterul blocului este pozitionat un magazin alimentar , strada este asfaltata si autobuzul este in fata blocului. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID :3215837.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Gusterita

Cea mai veche asezare romana din aceasta zona. Era denumita Cedonia.Mai tarziu a fost colonizata de sasi, care au trait impreuna cu populatia româna. Se presupune că pe teritoriul localității, sau în imediata ei apropiere, s-a aflat Castrul roman Cedonia. Anul primei atestări scrise: 1309 când într-un document era menționat Johannes plebanus de villa Vmberti, denumirea care mai apare în documente ulterioare și ca Villa Humperti sau Villa Umberti. 1742 Localitatea a fost așezare săsească, încorporată municipiului Sibiu în anii 1940.