Proprietati vizualizate recent

close
Apartament de lux 3 camere Valea Aurie

Apartament de lux 3 camere Valea Aurie

Sibiu , Cartier Valea Aurie

Salveaza Print
€ 320
apartament 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 3 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

320

Pret € 320

Camere3

Bai2

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila67 m2

Anul de constructie1990

Etaj 1/4

ID 3397352

Facilitati

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre inchiriere apartament de lux 3 camere situat Valea Aurie, zona linistita si in acelasi timp accesibila, compus din: living foarte spatios si luminos in care putem gasi o canapea in forma de L, masuta de sticla, 2 dormitoare unul dintre care este dotat cu pat matrimonial si dressing iar celalalt are un pat single. Bucataria are o masa de dining, spatiu pentru depozitare si este complet utilata cu electrocasnice de ultima generatie. Apartamentul are 2 bai, una fiind de serviciu iar cealalta este mai spatioasa avand cabina de dus. Putem gasi 2 balcoane, unul putand fi accesat din living iar celalalt din dormitor, ambele oferind o priveliste deosebit de relaxanta. Apartamentul are o suprafata de 67mp si este situat la primul etaj al unui bloc cu 4 etaje. Acesta se inchiriaza complet utilat si mobilat. Amenajat cu mult gust, acest apartament ofera pachetul complet de lux si confort, toate finisajele fiind de calitate superioara iar mobila este facuta la comanda. Electrocasinicele sunt de asemenea de o calitate premium .Imobilul este dotat cu centrala termica proprie. Aceasta este situata intr-o zona foarte bine cotata, in aprorpiere se pot gasi diverse puncte de interes. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID :3397352.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Muntean Razvan

Agent Imobiliar

0770620432 razvan.muntean@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Valea Aurie

Valea Aurie e o zona tanara, construita in urma cu aproximativ 30 de ani. Departe de poluarile zonelor industriale, de aglomeratiile din centru, e o zona inconjurata de padure si de cateva lacuri care se continua pana la Gradina Zoologica a orasului. Cartierul Valea Aurie cuprinde 11 strazi, in limitele stradale Calea Poplacii, Padurea Dumbrava, paraul Trinkbach, strada Theodor Mihaly, si se intinde pe o suprafata de aproximativ 23.85 de hectare. In cartier sunt aprox 64 de blocuri dintre care 5 blocuri turn cu 8 etaje ,exista o cresa si doua scoli generale: scoala numarul 25, care include si o gradinita, si scoala generala numarul 7, dar si biserica ortodoxa "Pogorarea Duhului Sfant" .