Proprietati vizualizate recent

close
Casa de lux zona Dumbrava

Casa de lux zona Dumbrava

Sibiu , Cartier Calea Dumbravii

Salveaza Print
€ 1000
apartament 5 dormitoare 3 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 1 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

1000

Pret € 1000

Camere5

Bai3

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila200 m2

Suprafata teren200 m2

Anul de constructie2014

Etaj 0/2

ID 2450395

Facilitati

ParcareGradinaClimatizareSemineuInterfonMasina de spalat vaseMasina de spalat rufeApaGazSistem de alarmaUsa securizateInternet

Descriere proprietate

Agentia Imobiliara Smart propune la inchiriat casa de lux zona Padurea Dumbrava, intr-o zona foarte linistita cu aer curat al orasului Sibiu. Casa este distribuita pe 3 nivele astfel : Parter : aici avem livingul cu dinning room, bucataria cu iesirea pe terasa din spate si baia de servici. Pe terasa gasim un spatiu de barbeque cu loc de servit masa vara. Etaj 1 : aici se gasesc 3 dormitoare si o baie. Mansarda : spatiul de odihna de relaxare cu iesirea pe terasa si o baie. Ca si dotari interioare casa dispune de gresie, faianta, parchet, termopane, CT proprie cu calorifere, semineu. Curtea din fata este pavata, are loc de parcare, aranjata etc. Casa se inchiriaza complet mobilata si utilata. Casa este disponibila incepand cu data de 01.09.2016. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 2450395.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Consultant Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului