Proprietati vizualizate recent

close
Apartament de lux 3 camere zona Alba Iulia

Apartament de lux 3 camere zona Alba Iulia

Sibiu , Cartier Alba Iulia

Salveaza Print
€ 74500 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6655 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 6 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

74500

Pret € 74500

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila63 m2

Anul de constructie2013

Etaj 1/4

ID 3326163

Facilitati

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament in constructie noua situat la etajul 1 din 4. Blocul este izolat, detine interfon iar casa scarilor este placata cu granit si foarte intretinuta . Blocul a fost receptionat in 2016 si este locuit in totalitate. Apartamentul are deschidere la ambele laturi ale blocului astfel fiind foarte luminos pe tot parcursul zilei. Imobilul este intr-un cartier de blocuri noi iar apartamentul detine si un loc de parcare privat. Locuinta are o suprafata utila de 63 mp si un balcon de 7 mp. Accesul in apartament se face intr-un hol lung unde gasim in partea stanga primul dormitor de 14 mp complet mobilat si utilat , langa dormitor este livingul cu bucataria open space ce au deschidere la balcon. Mobila de bucatarie si cea de living, precum si aparatura sunt noi ne fiind folosite. In capatul holului avem un dressing ( instalatiile sunt trase pentru amenajarea unei bai de serviciu daca se doreste ) si aceasta fiind dotata cu geam de aerisire , langa este baia cu cabina de dus , moderna si dotata. Langa baie avem dormitorul matrimonial mobilat ce are vedere asupra locului de parcare . Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat aparatura fiind noua . Acesta beneficiaza de finisaje de calitate si este situata langa statii de autobuz , iar pana in centru sunt doar 10 min de mers pe jos. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 3326163.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Consultant Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului