Proprietati vizualizate recent

close
Penthouse la cheie 220 mp zona Sub Arini

Penthouse la cheie 220 mp zona Sub Arini

Sibiu , Cartier Sub Arini

Salveaza Print
€ 289000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6623 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 4 dormitoare 3 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

289000

Pret € 289000

Camere4

Bai3

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila220 m2

Anul de constructie2010

Etaj 5/5

ID 2776364

Facilitati

LiftClimatizareInterfonApaGazCanalizareTelefonUsa securizateInternet

Descriere proprietate

Agentia imobiliara Smart ofera spre vanzare penthouse la cheie situat in parcul Sub Arini structurat astfel : Nivelul 1 : living spatios, bucatarie,baie, balcon. Bucataria este inchisa si are acces catre balcon, baia este spatioasa si este utilata cu sanitare de calitate. Livingul este spatios si are si o mica crama amenajata sub scari . Scara interioara care face accesul catre etaj este din lemn masiv pe structura de fier fiind iluminata cu led. Iluminatul in bucatarie si living este pe baza de spoturi. Lemnul folosit a fost tratat cu solutii antifoc. Partea de tavan a fost refacuta cu un izolator de inalta calitate . Nivelul 2 : Acesta are doua dormitoare spatioase decomandate . Primul dormitor are si baie matrimoniala . Ambele dormitoare au acces catre balcon . Baile sunt utilate si mobilate . Balconul este foarte spatios . Nivelul 3 : Acesta are o camera de recreere unde se poate pune o masa de billiard . Langa aceasta camera se afla si un dormitor de oaspeti. Etajul acesta are geamuri velux in tavan pentru un iluminat sporit. Actionarea acestora se face wireless. Fiecare camera are sistem de climatizare Wireless, astfel putand fi setata temperatura individual in fiecare camera si cand nu sunteti acasa prin intermediul internetului. Acoperisul penthouse-lui a fost refacut in totalitate folosindu-se extra izolatie, guri de aerisire . Cladirea este constructive noua situate in Parcul Sub Arini . Acesta are o suprafata de 220 mp utili iar materialele folosite sunt de cea mai buna calitate . Stadiul de predare este la cheie. Penthouse-ul este in curs de finalizare . Acesta este situate intr-o zona foarte linistita si de foarte mare interes. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 2776364.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului