Proprietati vizualizate recent

close
Penthouse de lux

Penthouse de lux

Sibiu , Cartier Calea Cisnadiei

Salveaza Print
€ 90000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6346 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 48 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

90000

Pret € 90000

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila104 m2

Anul de constructie2016

Etaj 4/4

ID 2912768

Facilitati

BalconParcareBucatarieInterfonApaGazCanalizareTelefonUsa securizateInternet

Descriere proprietate

Agentia imobiliara Smart ofera spre vanzare penthouse situat pe Calea Cisnadiei la vila avand o suprafata utila de 104 + terase de 46 mp. Penrhouse este situat la etajul 4 al unui imobil constructie 2016 si este compus din : dormitor , living, bucatarie ,baie , 2 balcoane si pod . Penthouse are un living spatios de 34 mp care se leaga cu cele 2 holuri si impreuna fac un total de aprox. 70 mp utili . Dormitorul este foarte spatios de aproximativ 18 mp si este foarte luminat . Acesta beneficiaza de intimitate , iar accesul catre balconul de 10 mp ii creaza un efect de spatiu si mai mare . Bucataria are tot 18 mp si este locul perfect pentru orice gospodina sa se desfasoare . Faptul ca bucataria are deschidere la terasa de 20 mp ajuta foarte mult din punct de vedere al aerisirii cat si a putea lua masa pe timpul verii in aer liber dar in acelasi timp de a avea intimitate . Terasa poate fi considerata ca un dinning in care pot cina membrii familiei impreuna cu prietenii. Baia are 9 mp si este incapatoare pentru toti membrii familiei, si a fost gandita sa fie cat mai eficienta , fiecare spatiu putand fi folosit cu folos. Penthouse mai dispune si de un pod , ca si un spatiu suplimentar de depozitare avand o dimensiune de aproximativ 16 mp. Penthouse este intabulat si si se preda la stadiul de alb . Acesta este situat intr-o zona foarte insorita si forte aproape de Ciresica . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 2912768.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Calea Cisnadiei