Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere zona Gusterita

Apartament 3 camere zona Gusterita

Sibiu , Cartier Gusterita

Salveaza Print
€ 36500
apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 7 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

36500

Pret € 36500

Camere3

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila45 m2

Suprafata teren40 m2

Anul de constructie2017

Etaj 0/3

ID 3149567

Facilitati

ParcareBucatarieGradinaApaGaz

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere situat in Gusterita pe o strada asfaltata cu mijloc de transport , statia este la 30 de metri . Apartamentul este situat la parterul blocului si dispune si de o gradina mica . Acesta este compartimentat astfel : living cu bucatarie open space , 2 dormitoare , hol si baie cu geam de aerisire . Pe langa acestea mai are 40 de mp de curte si un loc de parcare inclus in pret . Apartamentul se preda la un stadiu de gri cu CT termopane , usa de intrare , sapa turnata . Apartamentul are o suprafata de 45 mp utili . Apartamentul este disponibil pentru predare si se accepta orice modalitate de plata pretul fiind neschimbat . In apropiere este magazin alimentar si statie de autobuz , scoala . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3149567.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Gusterita

Cea mai veche asezare romana din aceasta zona. Era denumita Cedonia.Mai tarziu a fost colonizata de sasi, care au trait impreuna cu populatia româna. Se presupune că pe teritoriul localității, sau în imediata ei apropiere, s-a aflat Castrul roman Cedonia. Anul primei atestări scrise: 1309 când într-un document era menționat Johannes plebanus de villa Vmberti, denumirea care mai apare în documente ulterioare și ca Villa Humperti sau Villa Umberti. 1742 Localitatea a fost așezare săsească, încorporată municipiului Sibiu în anii 1940.