Proprietati vizualizate recent

close
Apartament casa 62 mp utili zona Gusterita

Apartament casa 62 mp utili zona Gusterita

Sibiu , Cartier Gusterita

Salveaza Print
€ 300
casa 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

300

Pret € 300

Camere3

Bai1

Suprafata utila62 m2

Suprafata teren50 m2

Etaj 0/1

ID 3321292

Facilitati

GradinaMasina de spalat rufeApaGazCanalizareTelefonInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre inchiriat apartament la casa 62 mp utili zona Gusterita. Apartamentul este situat la parterul unui case cu un etaj, modernizat, incalzire in pardoseala, este nemobilat dar se mobileaza la cerere in urma discutiei cu proprietarul. Compartimentarea este executata astfel: hol la intrare din care se intra in bucatarie, baie, 3 camere. Ca dotari avem: CT proprie, termopane, izolatie termica, internet WIFI, TV, cuptor, plita, masina de spalat haine, frigider, gresie, parchet, faianta, curtea este pavata cu dale, intrarea este comuna. In zona avem: statii de autobuz/taxi, magazine, farmacii. Se inchiriaza pe perioada lunga. Precizati la telefon ca ati vazut anuntul cu ID: 3321292
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Constantin Iuga

Consultant Imobiliar

0771017102 constantin.iuga@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Gusterita

Cea mai veche asezare romana din aceasta zona. Era denumita Cedonia.Mai tarziu a fost colonizata de sasi, care au trait impreuna cu populatia româna. Se presupune că pe teritoriul localității, sau în imediata ei apropiere, s-a aflat Castrul roman Cedonia. Anul primei atestări scrise: 1309 când într-un document era menționat Johannes plebanus de villa Vmberti, denumirea care mai apare în documente ulterioare și ca Villa Humperti sau Villa Umberti. 1742 Localitatea a fost așezare săsească, încorporată municipiului Sibiu în anii 1940.