Proprietati vizualizate recent

close
Casa single in Cisnadioara

Casa single in Cisnadioara

Cisnadioara , Cartier Central

Salveaza Print
€ 159000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6655 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 6 dormitoare 5 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

159000

Pret € 159000

Camere6

Bai5

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila330 m2

Suprafata teren1000 m2

Anul de constructie2014

Etaj 0/1

ID 3054430

Facilitati

BalconBucatarieGradinaLiftApaGazTelefonInternetIzolatie termica

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare casa single situata in Cisnadioara . Imobilul este constructie noua an 2014, cu o deschidere de 16 metri liniari la drumul principal si o suprafata totala a terenului de 1000 mp. Este situata aproape de padure, la strada principalala si la distanta de doar 10 minute de mers cu masina fata de Sibiu. Casa este compusa din 2 corpuri ce au o suprafata utila de 330 mp . Primul corp are regimul de inaltime P+1+M si este excelent compartimentat, compus din terasa exterioara de 45 mp, 2 dormitoare dintre care unul are baie in camera, hol, baie de serviciu unde este amplasata masina de spalat si living unde este o scara din lemn masiv cu ajutorul careia se face accesul la nivelul superior unde sunt 4 dormitoare decomandate, fiecare avand baie in camera si 6 balcoane care ofera o priveliste superba asupra cetatii cisnadioara sau muntilor din imprejurimi. La mansarda este o camera de joaca pentru copii .Cel de-al doilea corp de cladire este format dintr-un living foarte spatios si luminos cu loc de luat masa amenajat in stil rustic, bucatarie inchisa complet mobilata si utilata cu frigider, aragaz, masina de spalat vase, baie iar la subsol o pivnita de 15 mp. In materie de dotari acestea sunt de cea mai inalta calitate cum ar fi izolatie termica si fonica exterioara, acoperis de lemn cu sindrila bituminoasa, usi de lemn la interior, geamuri si usi de termopan profil rehau la exterior, centrala termica proprie pe gaz ariston, calorifere din otel, boiler electric, semineu, gresie, faianta, parchet laminat, acces cablu tv si internet dar si utilitati precum curent electric, gaz, fosa septica sau fantana. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3054430.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului