Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere decomandate zona Terezian

Apartament 3 camere decomandate zona Terezian

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 60000
apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 3 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

60000

Pret € 60000

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila92 m2

Anul de constructie1990

Etaj 8/8

ID 3204327

Facilitati

BalconBucatarie

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune la vanzare apartament cu 3 camere decomandate in zona Terezian. Apartamentul este situat la etajul 8/8 al unui imobil construit din caramida in anul 1990 dotat cu lift. Apartamentul este compartimentat astfel: living spatios si luminos, 2 dormitoare decomandate, bucatarie, baie, balcon, 2 holuri si pivnita de 8 mp. Apartamentul se vinde partial mobilat, Ca dotari: gresie, faianta, centrala termica, parchet, termopane. In apropiere sunt magazine, scoli, gradinite, statii de autobuz/taxi, banci, farmacii si centrul istoric al orasului la doar 10 minute. Precizați la telefon că ați văzut oferta cu ID: 3204327.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Cristina Vilcan

0771481251 cristina.vilcan@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.