Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere decomandate zona Valea Aurie

Apartament 3 camere decomandate zona Valea Aurie

Sibiu , Cartier Valea Aurie

Salveaza Print
€ 54900
apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 5 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

54900

Pret € 54900

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila65 m2

Anul de constructie1980

Etaj 4/5

ID 3117635

Facilitati

BalconParcareBucatarieApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune la vanzare apartament cu 3 camere decomandate in zona Valea Aurie. Apartamentul este compartimentat astfel: living, doua dormitoare, bucatarie, baie, hol, 2 balcoane si o pivnita spatioasa la subsolul imobilului de 14 mp. Ca dotari: gresie, faianta, termopane, parchet, centrala termica. In apropiere sunt scoli, gradinite, magazine, farmacii, statii de autobuz. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 3117635.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Cristina Vilcan

0771481251 cristina.vilcan@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Valea Aurie

Valea Aurie e o zona tanara, construita in urma cu aproximativ 30 de ani. Departe de poluarile zonelor industriale, de aglomeratiile din centru, e o zona inconjurata de padure si de cateva lacuri care se continua pana la Gradina Zoologica a orasului. Cartierul Valea Aurie cuprinde 11 strazi, in limitele stradale Calea Poplacii, Padurea Dumbrava, paraul Trinkbach, strada Theodor Mihaly, si se intinde pe o suprafata de aproximativ 23.85 de hectare. In cartier sunt aprox 64 de blocuri dintre care 5 blocuri turn cu 8 etaje ,exista o cresa si doua scoli generale: scoala numarul 25, care include si o gradinita, si scoala generala numarul 7, dar si biserica ortodoxa "Pogorarea Duhului Sfant" .