Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere decomandat etaj 1 Valea Aurie

Apartament 3 camere decomandat etaj 1 Valea Aurie

Sibiu , Cartier Valea Aurie

Salveaza Print
€ 88000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6288 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 1 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

88000

Pret € 88000

Camere3

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila85 m2

Anul de constructie1980

Etaj 1/4

ID 3329625

Facilitati

BalconParcareBucatarieInterfonApaGaz

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare appartament spatios , decomandat situat in cartierul Valea Aurie . Acesta este situat la bloc cu 4 etaje si este pozitionat la etajul 1 . Apartamentul este izolat si detine ca si dotari : gresie, faianta, parchet, CT , termopane . Acesta se vinde mobilat si utilat fara televizoare si obiectele personale . Accesul in apartament se face intr-un hol unde regasim in dreapta livingul cu bucataria open space , care este mobilat si utilat , in partea din stanga avem 2 dormitoare din care cel de-al doilea fost recent mobilat si utilat si are acces catre balcon care este inchis in termopane . Langa dormitoare sunt 2 bai si un dressing sau spatiu de depozitare . Apartamentul este situat langa statia de autobuz si magazinul Simpa iar in jur sunt banci si farmacii. Acesta se vinde complet mobilat si utilat si se accepta si plata ipotecara . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3329625.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Valea Aurie

Valea Aurie e o zona tanara, construita in urma cu aproximativ 30 de ani. Departe de poluarile zonelor industriale, de aglomeratiile din centru, e o zona inconjurata de padure si de cateva lacuri care se continua pana la Gradina Zoologica a orasului. Cartierul Valea Aurie cuprinde 11 strazi, in limitele stradale Calea Poplacii, Padurea Dumbrava, paraul Trinkbach, strada Theodor Mihaly, si se intinde pe o suprafata de aproximativ 23.85 de hectare. In cartier sunt aprox 64 de blocuri dintre care 5 blocuri turn cu 8 etaje ,exista o cresa si doua scoli generale: scoala numarul 25, care include si o gradinita, si scoala generala numarul 7, dar si biserica ortodoxa "Pogorarea Duhului Sfant" .