Proprietati vizualizate recent

close
Imobiliare Hermanstadt

Imobiliare Hermanstadt

Sibiu , Cartier Calea Cisnadiei

Salveaza Print
€ 34000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6623 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 29 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

34000

Pret € 34000

Camere2

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila44 m2

Anul de constructie2017

Etaj 1/3

ID 2605888

Facilitati

BalconParcareBucatarieApaGazInternet

Descriere proprietate

Descriere proiect: Proiectul de apartamente noi Hermanstadt îți propune un ansamblu rezidential, intim și cochet, de tip P+3E+Etaj Retras ce va avea apartamente de 2 si 3 camere .Ansamblul va avea un numar de 2 blocuri. Apartamentele sunt proiectate astfel încât se permită utilizarea optimă a spațiului. Zona este foarte accesibila . Locație: Hermanstadt este amplasat în Calea Cisnadiei la doar 1 km de benzinarie . Locația este aproape de Benzinaria Euroil , si va avea predare in 2017 și îți asigură un acces facil către toate punctele de interes principale din Sibiu. La 10 minute distanța de mers cu mașina ajungi în centrul orașului. Detalii tehnice Construcția respectă cele mai exigente standarde în materie de sistem constructiv, materiale și finisaje, calitatea execuției si eficienţă energetică. Blocul are cate un loc de parcare pentru fiecare apartament. Finisaje și dotări - construcție solidă din căramidă (interior/exterior) - termoizolație exterioară pentru un confort termic ridicat - finisaje la standarde superioare (tâmplărie, feronerie, sanitare) - sistem de încălzire cu centrală termică proprie pentru fiecare apartament - geamuri termopan - faianţă și gresie în băi și bucătărie - parchet laminat
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Constantin Iuga

Consultant Imobiliar

0771017102 constantin.iuga@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Calea Cisnadiei