Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere zona Turnisor

Apartament 3 camere zona Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 270
apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 5 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

270

Pret € 270

Camere3

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila55 m2

Anul de constructie1990

Etaj 1/1

ID 3146506

Facilitati

ParcareApaGaz

Descriere proprietate

Smart imobiliare ofera spre inchiriere apartament situat la casa in zona Turnisor . Acesta este situat la etajul 1 al unui imobil cu mai multe famili in curte. Curtea este comuna si amenajata cu terasa si gazon . Zona este foarte linistita avand acces usor catre statiile de autobuz cat si catre magazine sau statii de taxi . Apartamentul a fost renovat si are acces separat direct din curte se urca la apartament. Acesta are un living spatiosopen space cu bucataria , 2 dormitoare decomandate si o baie cu geam de aerisire . Pe hol exista loc de depozitare pentru cauciucuri sau alte obiecte . Apartamentul este mobilat si utilat are centrala termica si gresie faianta parchet . Utilitatile se vor imparti la 2 deoarece sunt 2 apartamente in casa pe acelasi contoar . Acesta este pretabil pentru un cuplu sau 2 studente fiecare putand avea camera lor . Precizati ca ati vazut anuntu cu ID : 3146506.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.