Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere zona Rahovei

Apartament 3 camere zona Rahovei

Sibiu , Cartier Rahova

Salveaza Print
€ 63000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6623 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 10 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

63000

Pret € 63000

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila75 m2

Anul de constructie2017

Etaj 3/4

ID 3083762

Facilitati

BalconParcare

Descriere proprietate

Smart imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere situate la etajul 3 intr-un bloc constructie noua in cartierul Ciresica . Acesta este pozitionat in zona Interex si este un bloc din caramida constructive noua . Apartamentul se va preda la stadiul de gri avansat cu centrala , calorifere , sape turnate , scurgeri facute ,termopane . Apartamentul este pozitionat la etajul 3 din 4 si beneficiaza de un loc de parcare in fata blocului. Acesta are o suprafata utila de 75 mp si este compartimentat astfel : living foarte mare, bucatarie inchisa , dormitor, balcon . Apartamentul este foarte spatios si se poate opta pentru diferite utilizari ale spatiului : se poate opta pentru o bucatarie inchisa si un living mare cu dinning sau se poate face o bucatarie open space cu livingul iar in locul bucatariei inchise actuale se poate amenaja cel de-al doilea dormitor, toate acestea raman la preferintele clientului. Apartamentul este pozitionat intr-o zona de mare interes la 2 min fiind piata Rahovei , cat si numeroase magazine , statii de autobus, scoli , farmacii, banci . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3083762.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Constantin Iuga

Consultant Imobiliar

0771017102 constantin.iuga@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului