Proprietati vizualizate recent

close
Casa single zona Terezian

Casa single zona Terezian

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 95000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6563 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

95000

Pret € 95000

Camere3

Bai1

Tip compartimentarenedecomandat

Suprafata utila80 m2

Suprafata teren225 m2

Anul de constructie1970

Etaj 0/1

ID 3132658

Facilitati

BucatarieApaGaz

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare casa single situata in zona spitalului Bagdasar , aceasta fiind o casa mai veche dar reamenajata , partea electrica fiind refacuta iar baia va fi noua . Casa este dispusa pe un singur nivel dar are podul mansardabil , iar aceasta este compusa din 3 camere baie si bucatarie . Casa are si pivnita , curtea permite accesul auto iar suprafata terenului totala este de 225 din care raman utili 150 mp . Aceasta are 2 dormitoare, baie cu bucatarie si un living. Interiorul a fost renovat si este la gri.Casa este situata intr-o zona foarte linistita si strada este in curs de amenajare . Exista non-stop langa si mijloace de transport . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3132658.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Consultant Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.