Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 2 camere lux zona Turnisor

Apartament 2 camere lux zona Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 250
apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 1 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

250

Pret € 250

Camere2

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila45 m2

Anul de constructie2000

Etaj 1/5

ID 2511018

Facilitati

LiftInterfonMasina de spalat rufeApaGazInternet

Descriere proprietate

Agentia Smart propune la inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Apartamentul este situat intr-o zona cu acces usor la mijloacele de transport, magazine, banci, farmacii. Pentru mai multe informatii sunati agentul nostru si precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 2511018.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Cristina Vilcan

0771481251 cristina.vilcan@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.