Proprietati vizualizate recent

close
Casa de inchiriat 2 camere zona Valea Aurie

Casa de inchiriat 2 camere zona Valea Aurie

Sibiu , Cartier Valea Aurie

Salveaza Print
€ 450
casa 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 1 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

450

Pret € 450

Camere2

Bai1

Suprafata utila90 m2

Suprafata teren50 m2

ID 3219743

Facilitati

GradinaMasina de spalat vaseMasina de spalat rufeApaGazCanalizareTelefonInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre inchiriat casa cu 2 camere decomandata in curte separata cu proprietarul intrare si cladire separata, dispunde 3 locuri de parcare in curte, pretul fiind unul negociabil. Casa este nou amenajata insorita si situata intr-o zona linistita in Valea Aurie fiind disponibila de locuit imediat. Casa este dispusa pe un singur nivel si este compartimentata astfel: hol frumos amenajat si luminos cu acces in toate camerele, livingul pozitionat spre soare si total mobilat si amenajat inclusiv TV, domitorul este frumos amenajat si mobilat, bucataria este spatioasa si dotata, baia amenajata. Proprietarul este disponibil pentru imbunatatiri sau alta dotari discutabile la fata locului. Ca dotari avem: parchet, CT proprie, frigider, aragaz, gresie, faianta, termopane, izolatie termica noua. Se inchiriaza preferabil cuplu pe termen lung fara animale, fara studenti. In apropriere avem: gradinita, statie de autobuz, magazine, spital, banci, taxi. Precizati la telefon ca ati vazut aferta cu ID: 3219743
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Consultant Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Valea Aurie

Valea Aurie e o zona tanara, construita in urma cu aproximativ 30 de ani. Departe de poluarile zonelor industriale, de aglomeratiile din centru, e o zona inconjurata de padure si de cateva lacuri care se continua pana la Gradina Zoologica a orasului. Cartierul Valea Aurie cuprinde 11 strazi, in limitele stradale Calea Poplacii, Padurea Dumbrava, paraul Trinkbach, strada Theodor Mihaly, si se intinde pe o suprafata de aproximativ 23.85 de hectare. In cartier sunt aprox 64 de blocuri dintre care 5 blocuri turn cu 8 etaje ,exista o cresa si doua scoli generale: scoala numarul 25, care include si o gradinita, si scoala generala numarul 7, dar si biserica ortodoxa "Pogorarea Duhului Sfant" .