Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 2 camere decomandat etaj 3 zona Frunzei

Apartament 2 camere decomandat etaj 3 zona Frunzei

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 56900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6655 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 3 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

56900

Pret € 56900

Camere2

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila61 m2

Anul de constructie2009

Etaj 3/4

ID 3325437

Facilitati

BalconParcareBucatarieInterfonApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 2 camere decomandat situat in bloc constructie noua predata in anul 2009 . Apartamentul este situat la etajul 3 din 4 , iar blocul este izolat si cu interfon . Apartamentul detine si 2 locuri de parcare . Acesta este mobilat si utilat si se va vinde fara masina de spalat haine si cea de vase . Apartamentul este pe rasarit si este foarte luminos . Acesta are o suprafata utila de 61 mp . Accesul se face intr-un hol lung unde regasim in fata bucataria mare spatioasa , complet mobilata si utilata , pe hol este un dressing la intrare spatios . Langa bucatarie este livingul mare , spatios si luminos iar aceesta are acces catre o terasa . Baia este pozitionata in capatul holului si este dotata cu geam de aerisire . Langa baie este doamirotul , spatios care are balcon dar sa optat pentru deschiderea balconului cu dormitorului si inchiderea lui in termopane . Apartamentul este foarte ingrijit si pretabil pentru inchiriere sau locuire . In jur se afla magazine , statii de autobuz , magazine . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3325437.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.