Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere  zona Ciresica

Apartament 3 camere zona Ciresica

Sibiu , Cartier Ciresica

Salveaza Print
€ 75000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6606 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 5 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

75000

Pret € 75000

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila87 m2

Anul de constructie2009

Etaj 4/4

ID 3317944

Facilitati

BalconParcareBucatarieApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament deosebit situat in zona Ciresica. Blocul este constructie 2009 si au fost folosite numai materiale de calitate . Ansamblul detine 2 blocuri iar accesul in interior se face pe baza de bariera cu telecomanda . Blocul este foarte solid si detine buncar atomic . Apartamentul este situat la etajul 4 . Parcare este subterana contra cost , 90 de lei pe luna sau exterioara la 70 de lei . Casa scari este curata si aerisita . Apartamentul are 87 mp utili si este structurat pe 2 nivele. Accesulse face in living care este open space cu bucataria si are acces si catre balcon . Livingul cat si bucataria sunt mobilate si utilate . Scara interioara este din fier si face accesul catre etaj unde regasim 2 dormitoare spatioase si o baie . Dormitoarele sunt complet mobilate , sunt luminoase si ofera vedere spre munti . Baia este mare , dotata si cu masina de spalat . Iar pe hol la etaj avem un dressing sau spatiu de depozitare . Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Langa este gradinita iar peste drum este statia de autobuz . Acesta are ca si dotari : gresie, faianta, parchet, CT , termopane . Finisajele apartamentului sunt de calitate . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3317944.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului