Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere la cheie  etaj 1 cu pivnita

Apartament 3 camere la cheie etaj 1 cu pivnita

Sibiu , Cartier Valea Aurie

Salveaza Print
€ 56900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6315 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 5 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

56900

Pret € 56900

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila60 m2

Anul de constructie2017

Etaj 1/3

ID 3206965

Facilitati

BucatarieApaGaz

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere situat la etajul 1 al unui bloc constructie noua in zona Cartierului Valea Aurie . Apartamentul este intr-un bloc constructie noua iar apartamentul se vinde la cheie , iar momentan este gata in proportie de 90% . Apartamentul are in dotare un loc de parcare inclus in pret si o pivnita spatioasa . Acesta este situat la etajul intermediar 1/3 intr-un bloc dotat cu lift . Apartamentul este compartimentata astfel : accesul se face intr-un hol lung care are un dressing si un spatiu de depozitare , prima incapare in stanga este livingul care este open space cu bucataria, ce au impreuna 18 mp , langa regasim un dormitor de 11,76 mp , iar in capatul holului avem baia mare si spatioasa dotata cu geam de aerisire , si langa este dormitorul matrimonial ce are o suprafata de 13,4 mp . La suprafata utila a apartamentului de 60 mp se adauga si un balcon de 12 mp plus pivnita si loc de parcare . Apartamentul se vinde la cheie cu centrala termica , termopane , gresie , faianta , parchet si obiecte sanitare in baie . La pretul afisat se adauga TVA de 5%. Apartamentul este pozitionat in apropiere de magazine , statii de autobuz , farmacii, scoli. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3206965.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Constantin Iuga

Consultant Imobiliar

0771017102 constantin.iuga@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Valea Aurie

Valea Aurie e o zona tanara, construita in urma cu aproximativ 30 de ani. Departe de poluarile zonelor industriale, de aglomeratiile din centru, e o zona inconjurata de padure si de cateva lacuri care se continua pana la Gradina Zoologica a orasului. Cartierul Valea Aurie cuprinde 11 strazi, in limitele stradale Calea Poplacii, Padurea Dumbrava, paraul Trinkbach, strada Theodor Mihaly, si se intinde pe o suprafata de aproximativ 23.85 de hectare. In cartier sunt aprox 64 de blocuri dintre care 5 blocuri turn cu 8 etaje ,exista o cresa si doua scoli generale: scoala numarul 25, care include si o gradinita, si scoala generala numarul 7, dar si biserica ortodoxa "Pogorarea Duhului Sfant" .