Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 2 camere semidecomandate zona Vasile Aaron

Apartament 2 camere semidecomandate zona Vasile Aaron

Sibiu , Cartier Vasile Aaron

Salveaza Print
€ 50000
apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 5 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

50000

Pret € 50000

Camere2

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila45 m2

Anul de constructie2010

Etaj 1/4

ID 3204203

Facilitati

BalconParcareBucatarie

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune la vanzare apartament cu 2 camere semidecomandate in zona Vasile Aaron. Apartamentul este situat intr-un imobil constructie noua din beton, etaj 2/4., cu o suprafata utila de 39.4mp utili / 45.35mp construiti.Apartamentul este compartimentat astfel: living deschis cu bucataria, dormitor, baie, balcon. Acesta prezinta finisaje si mobila de calitate, Apartamentul are inclus si un loc de parcare, In apropiere sunt centrele comerciale, scoli, gradinite, piata, statii de autobuz. Pentru mai multe detalii despre ofertele noastre accesati website-ul nostru si luati legatura cu agentul nostru mentionand Id-ul acestei ofertei: 3204203.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Cristina Vilcan

0771481251 cristina.vilcan@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Vasile Aaron

Vasile Aaron (n. 1770, Glogoveţ, Alba — d. 1822) a fost un poet român. Sub influenţa ideilor iluministe a făcut prelucrări literare pentru popor, mai ales după legende antice, care s-au bucurat, în special în Transilvania, de o popularitate asemănătoare scrierilor lui Anton Pann. Cele mai răspândite dintre acestea au fost: „Piram şi Tisbe” (1808), „Leonat şi Dorofata” (1815), „Istoria lui Sofronim şi a Haritei cei frumoase” (1821). A publicat şi prelucrări din „Metamorfozele” lui Ovidiu. În manuscris a lăsat o traducere parţială a „Eneidei” şi a „Bucolicelor” lui Virgiliu. Vasile Aaron este un cartier al orasului Sibiu, al doilea cartier ca si marime a populatiei ( aprox. 30.000 locuitori ). In acest cartier predomnia blocurile, majoritatea fiind blocuri turn de 10 etaje. Este o zona in care se gasesc majoritatea punctelor de interes.