Proprietati vizualizate recent

close
Spatiu birouri zona Turnisorului

Spatiu birouri zona Turnisorului

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 800
spatii

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

800

Pret € 800

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila110 m2

Anul de constructie1980

Etaj 0/1

ID 3262432

Facilitati

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre inchiriere spatiu situat in zona Turnisorului pe str. Calea Turnisorului la parterul unui imobil renovat si cu acces din strada . Acesta are deschidere la strada si este compartimentat in 2 camere , una mare de 80 de mp si inca un birou de 10 . Spatiul are si un hol de intrare si un grup sanitar. In plus daca se doreste acesta mai dispune de un spatiu de depozitare la subsol . Spatiul a fost pregatit pentru domeniul IT , avand structura electrica optimizata pentru acest domeniu. Spatiul este izolat si are termopane, gresie , faianta. Acesta este pretabil pentru orice domeniu de activitate . Locuri de parcare sunt disponibile in fata imobilului. La pretul afisat se adauga TVA . In jur se regasesc statii de autobuz, magazine, banci, iar pana in centru sunt doar 5 min. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3262432.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.