Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere Terezian

Apartament 3 camere Terezian

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 300
apartament 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 3 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

300

Pret € 300

Camere3

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila75 m2

Anul de constructie1980

Etaj 4/5

ID 3360258

Facilitati

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre inchiriere apartament 3 camere situat zona Terezian, compartimentat astfel: la primul nivel regasim un living extrem de spatios si luminos care impreuna cu bucataria formeaza un deosebit open space dotat cu o canapea un forma de L si un dressing. La mansarda regasim 2 dormitoare, unul dintre care este dotat cu un pat matrimonial iar celalalt cu o canapea extensibila. Apartamentul are doua bai, una la primul nivel iar cealalta la mansarda. Acesta dispune de asemenea de doua balcoane. Apartamentul are o suprafata de 75mp si este situat la etajul 4 si 5 al unui bloc de 5 etaje cu lift. Imobilul prezinta ca si dotari: gresie, faianta, parchet, centrala proprie si termopane. Acesta se inchiriaza de asemenea complet mobilat si utilat. Imobilul este situat intr-o zona bine cotata iar in apropriere putem gasi de statii de autobuz, farmacii, magazine, restaurante, institutii de invatamant etc.Apartamentul este disponibil incepand cu data de 1 Aprilie. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID :3360258.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Muntean Razvan

Agent Imobiliar

0770620432 razvan.muntean@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.