Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 4 camere zona Vasile Aaron

Apartament 4 camere zona Vasile Aaron

Sibiu , Cartier Vasile Aaron

Salveaza Print
€ 67900
apartament 4 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 3 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

67900

Pret € 67900

Camere4

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila70 m2

Anul de constructie1980

Etaj 1/4

ID 3082593

Facilitati

BalconBucatarieInterfonApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare promoveaza la vanzare apartament cu 4 camere decomandate in zona Varile Aaron. Apartamentul este compartimentat astfel: living, 3 dormitoare, 1 baie, bucatarie, 2 balcoane. Ca dotari acesta prezinta: gresie, faianta, parchet si usi din stejar, termopane, centrala electrica. Acesta detine 2 pivnite la subsolul blocului cu o suprafata de 16 mp. Apartamentul are schimbata instalatia de curent si apa de 2 ani, este izolat exterior si interior. In apropiere sunt centrele comerciale, piata, banci, farmacii, scoli, gradinite. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 3082593.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Cristina Vilcan

0771481251 cristina.vilcan@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Vasile Aaron

Vasile Aaron (n. 1770, Glogoveţ, Alba — d. 1822) a fost un poet român. Sub influenţa ideilor iluministe a făcut prelucrări literare pentru popor, mai ales după legende antice, care s-au bucurat, în special în Transilvania, de o popularitate asemănătoare scrierilor lui Anton Pann. Cele mai răspândite dintre acestea au fost: „Piram şi Tisbe” (1808), „Leonat şi Dorofata” (1815), „Istoria lui Sofronim şi a Haritei cei frumoase” (1821). A publicat şi prelucrări din „Metamorfozele” lui Ovidiu. În manuscris a lăsat o traducere parţială a „Eneidei” şi a „Bucolicelor” lui Virgiliu. Vasile Aaron este un cartier al orasului Sibiu, al doilea cartier ca si marime a populatiei ( aprox. 30.000 locuitori ). In acest cartier predomnia blocurile, majoritatea fiind blocuri turn de 10 etaje. Este o zona in care se gasesc majoritatea punctelor de interes.