Proprietati vizualizate recent

close
Casa 3000mp la Cisnadioara

Casa 3000mp la Cisnadioara

Cisnadioara , Cartier Nord

Salveaza Print
€ 180000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6346 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

180000

Pret € 180000

Camere3

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila100 m2

Suprafata teren3000 m2

Anul de constructie2016

Etaj 0/1

ID 2384085

Facilitati

BucatarieGradinaClimatizareSemineuApaGazCanalizareTelefonSistem de alarmaPiscinagresie

Descriere proprietate

La exterior e o casă rustică din bârne de lemn, la interior un periplu de stiluri. Casă la Cisnădioara cu 3000 metri pătrați de teren, curte amenajată. De la exterior ar părea că treaba este clară și pentru abordarea interioarelor, căci te poți aștepta la un decor rustic judecând după bârnele masive din lemn. Dar aparențele pot înșela. Spațiile generoase de la parter care comunică liber între ele și modul de amenajare a lor. Suprafața acestei case din Cisnădioara, care are două niveluri parter și etaj, este mare, este de circa 100 de metri pătrați, iar asta se simte foarte mult la interior, mai ales că la mansardă există o supantă (acel balcon interior). Livingul este însă impozant prin înălțime care oferă relaxarea de care aveți nevoie. Bucătăria și locul de masa sunt tratate ca în sudul Europei, textura lemnului și piesele ies în evidență conturînd o zonă de-a dreptul romantică. Între bucătărie și sufragerie este poziționată o masă insulă, iar întreaga zonă este decorată la nivelul plafonului cu bârne adăugate peste cele din structura casei. Tot la parterul casei se află și biroul, un spațiu de intrare ( hol ) și înca o baie. Separat de camera de zi printr-o ușă dublă și cu ieșire către terasă. Suprizele sunt însă la nivelul decorului din dormitoare ( fiecare cu câte o terasă ) si a băilor, căci nu te-ai aștepta la un ambient oriental. O casă interesantă, un adevărat refugiu pentru vacanțe unde prin intermediul ambientelor tratate diferit ca stil si a zonei minunate, parcă evadezi în diferite părți ale lumii. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 2384085.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului