Proprietati vizualizate recent

close
Casa strada Calea Dumbravii zona Sub Arini

Casa strada Calea Dumbravii zona Sub Arini

Sibiu , Cartier Calea Dumbravii

Salveaza Print
€ 250000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6623 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 6 dormitoare 4 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 7 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

250000

Pret € 250000

Camere6

Bai4

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila140 m2

Suprafata teren60 m2

Anul de constructie2018

Etaj 0/2

ID 3226614

Facilitati

BalconBucatarieGradinaApaGazCanalizareTelefonInternetIzolatie termica

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare casa deosebita situata la liziera padurii pe strada Calea Dumbravii zona Sub Arini. Aceasta face parte dintr-un proiect ce va avea predare la sfarsitul anului 2018 iar ansamblul va avea 7 case . Casa se preda la stadiul de cheie exterior si gri interior . La construirea acesteia se vor folosi numai materiale de calitate si finisaje de lux . Casa dispune de un loc de parcare inclus in pret si optional se pot achizitiona si alte locuri . Aceasta are o suprafata de 140 mp utili si va avea 2 etaje . Arhitectura este una moderna . Parterul casei va avea un living spatios de 17,8 mp , o bucatarie de 11,3 mp , un dormitor de 12 mp o baie de 3,4 mp , un hol de 4 mp o debara si terasa . Din casa scari se urca la primul etaj unde regasim 2 dormitoare de 12 si 12,4 mp fiecare cu baie proprie de 2,8 mp si balcon iar intre dormitoare se afla un birou de 10 mp . Baile sunt dotate cu geam de aerisire.Etajul are si un dressing si o debara. La etajul retras avem un living spatios cu dinning de 23 mp si bucatarie de 5,2 mp si o baie de 2,8 mp . Etajul retras ofera o priveliste deosebita asupra parcului cat si Sibiului datorita celor 2 terase prezente la etajul 2 cu suprafete de 12,9 si 13,8 mp . Casa are in total 4 bai, 3 dormitoare, 2 livinguri, 2 bucatarii, un birou si dinning plus spatiile tehnice si de depozitare . Curtea este de aproximativ 60 mp. Zona este una din cele mai cautate si curate si foarte linistita. Peste drum este statia de autobuz, magazine alimentare , banci , farmacii. La pretul afisat se adauga TVA . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3226614.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Constantin Iuga

Consultant Imobiliar

0771017102 constantin.iuga@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului