Proprietati vizualizate recent

close
Apartament spatios 4 camere bloc cu lift si pivnita

Apartament spatios 4 camere bloc cu lift si pivnita

Sibiu , Cartier Valea Aurie

Salveaza Print
€ 76500 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6563 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

76500

Pret € 76500

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila103 m2

Anul de constructie2017

Etaj 3/3

ID 3207141

Facilitati

BalconBucatarieLiftApaGaz

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare un apartament foarte spatios cu 4 camere decomandat si 2 bai situat intr-un bloc constructie noua la etajul 3 . Apartamentul este pe doua nivele cu scara interioara , iar blocul este dotat cu lift . Acesta are pivnita si loc de parcare incluse in pret . La pretul afisat se adauga un TVA de 5% . Apartametul este decomandat si compartimentat astfel : accesul se face intr-un hol de 13 mp unde este aflata si scara de urca la etaj , din hol gasim un dormitor de 12 mp si o baie de 4 mp , baie care este mobilata si utilata , in fata din hol regasim o bucatarie de 8 mp si un living de 21 mp iar livingul are un balcon de 4,9 mp . La etaj regasim un hol din care sunt 2 dormitoare decomandate unul de 12 mp iar celalalt de 18,9 mp cu un balcon de 3,39 , iar intre ele regasim o baie de 7,4 mobilata si utilata . Apartamentul se vinde la cheie cu gresie , faianta, parchet, CT, termopane si obiecte sanitare si are o suprafata utila de 103 mp plus balcoane . Acesta este situat in apropiere de magazine , statii de autobuz , scoli , farmacii. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3207141.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Constantin Iuga

Consultant Imobiliar

0771017102 constantin.iuga@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Valea Aurie

Valea Aurie e o zona tanara, construita in urma cu aproximativ 30 de ani. Departe de poluarile zonelor industriale, de aglomeratiile din centru, e o zona inconjurata de padure si de cateva lacuri care se continua pana la Gradina Zoologica a orasului. Cartierul Valea Aurie cuprinde 11 strazi, in limitele stradale Calea Poplacii, Padurea Dumbrava, paraul Trinkbach, strada Theodor Mihaly, si se intinde pe o suprafata de aproximativ 23.85 de hectare. In cartier sunt aprox 64 de blocuri dintre care 5 blocuri turn cu 8 etaje ,exista o cresa si doua scoli generale: scoala numarul 25, care include si o gradinita, si scoala generala numarul 7, dar si biserica ortodoxa "Pogorarea Duhului Sfant" .