Proprietati vizualizate recent

close
Apartament decomandat 3 camere zona Tineretului

Apartament decomandat 3 camere zona Tineretului

Sibiu , Cartier Tiglari

Salveaza Print
€ 53500 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6563 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 1 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

53500

Pret € 53500

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila68 m2

Anul de constructie2018

Etaj 1/3

ID 3233669

Facilitati

BalconParcareBucatarieLiftApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 3 camere decomandat situat in cartierul Tineretului pe strada Deventer. Acesta face parte dintr-un ansamblu nou ce va cuprinde magazine , farmacii, gradinita, strazi asfaltate . Blocul va fi dotat cu LIFT si loc de parcare pentru fiecare apartament. Apartamentul este situat la etajul 1 al blocului si va avea o suprafata utila de 68 mp plus balcoane spatioase de 10 mp in total . Acesta este complet decomandat si accesul se face intr-un hol lung de 11 mp iar din acesta regasim in partea din dreapta bucataria inchisa de 12 mp , langa este baia de 4,5 mp dotata cu geam de aerisire , in fata in capatul holului este livingul spatios de 14 mp .Balcoanele sunt 2 de cate 5 mp fiecare. Apartametul se preda la stadiul de alb si va avea : tencuieli var ciment KNAUF, glet Knauf, lavabila alba,sape de egalizare,instalatii electrice, termice si sanitare;Prize si intrerupatoare Schneider Sedna;Internet + cablu tv in toate camerele;Usa de acces in apartament metalica / securizata.La terase: termoizolatii si hidroizolatii ;Pervaze ferestre la interior; Calorifere, Centrala termica proprie.Utilitati: apa, canal, curent, gaz. Zona va avea spatii verzi , magazin alimentar, coafor si in apropiere sunt deja mijloace de transport. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID :3233669 .
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Consultant Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului