Proprietati vizualizate recent

close
Casa zona Terezian

Casa zona Terezian

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 86900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6474 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

86900

Pret € 86900

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila110 m2

Suprafata teren328 m2

Anul de constructie1970

Etaj 0/1

ID 3169847

Facilitati

BucatarieGazparchet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune la vanzare casa in zona Terezian la o distanta de 10 minute de Piata Cibin. Casa este situata intr-o curte cu 4 proprietari si este dispusa pe 2 nivele parter inalt si mansarda. La primul nivel avem o bucatarie spatioasa cu o camara si acces la o pivnita formata din 3 incaperi cu o suprafata totala de 40 mp, living, birou, baie si la mansarda avem doua dormitoare decomandate si o baie. Ca dotari aceasta prezinta: termopane, centrala termica, parchet, gresie, faianta, calorifere din aluminiu. Casa dispune de o suprafata de 329 mp din intreaga curte. In spatele curtii gasim o anexa recent construita formata din 2 incaperi si o tereasa ideala pentru un spatiu de gratar, aceasta constructie avand 20 mp. Centrul orasului este la 15 min distanta. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID: 3169847.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Consultant Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.