Proprietati vizualizate recent

close
Birou 20 mp utili zona Vasile Aaron

Birou 20 mp utili zona Vasile Aaron

Sibiu , Cartier Vasile Aaron

Salveaza Print
€ 260
apartament 1 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

260

Pret € 260

Camere1

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila20 m2

Anul de constructie1990

Etaj 0/1

ID 3266733

Facilitati

ApaGazUsa securizate

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre inchiriere birou 1 camere 20 mp utili utilitatile sunt incluse in pret, zona Vasile Aaron. Biroul este situat la parterul unui imobil cu 1 etaj, intrare separata si are ca destinatie birou, la poarta se poate instala logo firma, compartimentarea fiind camera, zona depozitare/bucatarie, baie. Proprietarul va retusa peretii si va aplica vopsea lavabila, baia este dotata. Ca dotari avem: CT cu calorifere, parchet, gresie, faianta, termopane, usa securizata la intrare. Se inchiriaza nemobilat pe perioada lunga. Precizati la telefon ca ati vazut anuntul cu ID: 3266733
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Constantin Iuga

Consultant Imobiliar

0771017102 constantin.iuga@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Vasile Aaron

Vasile Aaron (n. 1770, Glogoveţ, Alba — d. 1822) a fost un poet român. Sub influenţa ideilor iluministe a făcut prelucrări literare pentru popor, mai ales după legende antice, care s-au bucurat, în special în Transilvania, de o popularitate asemănătoare scrierilor lui Anton Pann. Cele mai răspândite dintre acestea au fost: „Piram şi Tisbe” (1808), „Leonat şi Dorofata” (1815), „Istoria lui Sofronim şi a Haritei cei frumoase” (1821). A publicat şi prelucrări din „Metamorfozele” lui Ovidiu. În manuscris a lăsat o traducere parţială a „Eneidei” şi a „Bucolicelor” lui Virgiliu. Vasile Aaron este un cartier al orasului Sibiu, al doilea cartier ca si marime a populatiei ( aprox. 30.000 locuitori ). In acest cartier predomnia blocurile, majoritatea fiind blocuri turn de 10 etaje. Este o zona in care se gasesc majoritatea punctelor de interes.